Stiltedag

Echt een cadeautje voor jezelf: een hele dag aandacht voor jezelf, waarbij helemaal niks hoeft. Een dag om stil te staan en om nieuwe energie op te doen. Een dag waar je alleen maar hoeft te zijn met dat wat er is op dat moment.

Gun jij het jezelf?

We starten de dag met een kop koffie/thee met kennis maken en een korte inleiding. Daarna gaan we de stilte in, we starten met mindful bewegen om in ons lijf te landen en vervolgen de dag met verschillende begeleide meditaties en een mogelijkheid voor een stilte wandeling in de magische omgeving. We ronden de dag samen af door bewust de overgang te maken van stilte naar niet-stilte.

8-weekse mindfulness training

Ben jij ook zo druk met alle ballen in de lucht houden? Ervaar je stress van het gevoel dat alles moet? Sta jij altijd klaar voor anderen en cijfer je jezelf daarmee soms weg? Of ben je op zoek naar meer focus en balans?

Met mindfulness leer je om even stil te staan. Je krijgt tools om echt te luisteren naar hoe het met je gaat en wat jij wil. Je laat je minder mee slepen door gedachten en emoties die langskomen. Dat geeft rust en ruimte om met meer mildheid naar je eigen ervaringen te kijken. Er kunnen nieuwe inzichten ontstaan. Je bewustzijn neemt toe en dat zal leiden tot minder piekeren, minder stress, meer rust en meer balans in je leven.