Mindfulness training

8-weekse mindfulness-training

Ben jij ook zo druk met alle ballen in de lucht houden? Ervaar je stress van het gevoel dat alles moet? Sta jij altijd klaar voor anderen en cijfer je jezelf daarmee soms weg? Of ben je op zoek naar meer focus en balans?

Met mindfulness leer je om even stil te staan. Je krijgt tools om echt te luisteren naar hoe het met je gaat en wat jij wil. Je laat je minder mee slepen door gedachten en emoties die langskomen. Dat geeft rust en ruimte om met meer mildheid naar je eigen ervaringen te kijken. Er kunnen nieuwe inzichten ontstaan. Je bewustzijn neemt toe en dat zal leiden tot minder piekeren, minder stress, meer rust en meer balans in je leven.

4 april 2022 start er een 8 weekse MBSR training.  8 maandagavonden van 19.00 tot 21.30 op de volgende data: 4, 11, 18 april, 2, 9, 16, 23 en 30 mei.

Tijdens deze training leer je om met gerichte aandacht in dit moment te zijn, zonder oordeel. Dit doen we onder andere door meditatie, bewegingsoefeningen en het delen van ervaringen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan hoe jij mindfulness in je dagelijkse leven toe kan passen. Je leert door te doen en je ontwikkelt het aandachtig zijn door herhaling.

Deze training vindt plaat op de Paulushoef in Son en Breugel in een fijne groepsruimte waar we de 1,5 meter afstand goed kunnen houden.

Kosten voor deze training zijn €395,-

Wat je daarvoor krijgt:

  • 8 bijeenkomsten van 2,5uur
  • 1 oefendag van 10.00 tot 16.00
  • een map met theorie, oefeningen en inspiratie
  • audio’s met begeleide oefeningen

Aanmelden of meer informatie

3 + 11 =