Ervaringen

De mindfulnesstraining bij Martha heeft me precies dát gebracht waar ik op hoopte; ik heb mijn focus weer terug kunnen brengen in
mijn dagelijks leven. Met aandacht zijn in het moment geeft me een ervaring van aanwezigheid en rust en helpt me om uit reactiviteit te blijven of te stappen. Ik neem meerdere momenten per dag om stil te staan bij hoe ik me voel en doe de dingen met aandacht. Martha geeft met haar vriendelijke openheid en helderheid alle ruimte en handvaten om zelf te ontdekken wat werkt voor jou. De sfeer in de groep is daardoor veilig en open, een optimaal leerklimaat.

Monika

Ik heb er veel aan gehad om tijdens de training te ontdekken en ervaren om meer in het moment te leven. Mede door de professionele en milde begeleiding van Martha.

Katleen

De cursus heeft mij weer de gelegenheid gegeven om beter bij mezelf te komen. Ik kon niet ontspannen, lichamelijke klachten verergerden en de rem was zoek. De mindfulness cursus was mijn rem. Waardoor ik weer de rust vond om een laag dieper te gaan. Ook kwam ik voldoende weerstand tegen om mee aan de slag te gaan. De theorie in de lessen geven een mooie verdieping. Martha is echt een top trainster. Professioneel, stelt de juiste vragen, is betrokken, zacht en lief, maar ook duidelijk.

Kelly

Ik vond de training heel leerzaam. De manier waarop Martha hem gaf was erg prettig. Ze heeft een fijne, rustige manier om de meditaties te begeleiden. Er was voldoende ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen. Ik heb geleerd om met meer aandacht te leven, waardoor het vaker lukt om dichter bij mezelf te blijven.

Merel